Dag 29: Dagen, der kom og gik

Tilbage er der nu en morgenuddeling og så en ulidelig venten. Den sidste pølse er serveret. Kassen med flyers er tom. Plakaterne venter nu kun på, at vi piller dem ned igen lige om lidt.

En isbjørn, der ligger med hovedet nede i vandet.

Jeg er træt og lidt rundtosset. Der kommer til at gå lang tid, før jeg skal spise en hotdog igen. Helst 4 år.

Jeg håber, I vil overveje at stemme personligt på mig. Jeg kan ikke love at kunne gennemføre alt det, jeg kæmper for, men jeg lover at gøre mit bedste. Det har ofte vist sig at være godt nok.

Tak for den måde I har været på her og derude. Jeg har haft så mange gode politiske samtaler med modstandere og vælgere. Det er egentlig så smukt det her med demokrati. Uanset om I stemmer på mig eller ej.

Jeg stod for et år siden og kiggede ind i Nordkorea. Der har man ikke valgplakater eller politikere i pølsevogne. Det kan lyde tillokkende oven på 29 dages valgkamp, men stol på mig – det er det ikke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *